17.04.2024
njam njam lipo mmmmmm

Jelovnici izgubljenog vremena. - Don Lazar Čibarić probao jelo iz stare tišnjanske izreke

Objavio S.Pavlić - 01.02.2023

  1247
Jelovnici izgubljenog vremena. - Don Lazar Čibarić probao jelo iz stare tišnjanske izreke

Najpoznatiji tišnjanski celebrity svežder don Lazar Čibarić , poznat po svom ekscentričnom stilu i neustrašivosti u isprobavanju novih stvari, odlučio je provjeriti staru tišnjansku izreku na najneobičniji mogući način.

 

Naime, tišnjani od pamptivijeka za nekoga tko bi pojeo bilo što kažu „da bi poija i pizdu od kelje“.

Celebrity svežder je, zbog svoje avanturističke naravi, odlučio isprobati ovu izreku na sebi i pojesti pizdu od kelje (op.a. magareća vagina) . Ovaj pothvat je izazvao veliku pažnju medija, a mnogi su bili znatiželjni da vide hoće li celebrity svežder uspjeti u svom pothvatu.

 

Srećom, celebrity svežder je uspio pojesti pizdu od kelje bez problema i dokazao da je ta stara tišnjanska izreka i dalje relevantna u današnjem svijetu. Njegov pothvat je postao viralan na društvenim mrežama i privukao pažnju širom svijeta.

 

Međutim, neki su kritizirali celebrity svežderov pothvat, tvrdeći da on neće donijeti ništa korisno ili važno za društvo. Oni su ga okarakterizirali kao besmislen i neodgovoran potez.

 

Unatoč kritikama, celebrity svežder nije odustao od svojih avantura i nastavlja isprobavati nove stvari i izazove. Njegova hrabrost i neustrašivost su ga činili jedinstvenim i cijenjenim u svijetu zabave.

 

Ukratko, stara tišnjanska izreka pokazala se relevantnom u današnjem svijetu kada je celebrity svežder uspio pojesti pizdu od kelje, dokazujući da ako neko može podnijeti jesti nešto što je vrlo neukusno ili neugodno, on ili ona bi bili sposobni jesti bilo što.

 

Don Lazar za kraj je izjavio: "Drago mi je javiti da sam uspješno pojeo pizdu od kelje i ispunio staru tišnjansku izreku. Bilo mi je malo neugodno prije početka, ali kada sam okusio pizdu, bio sam iznenađen koliko je ukusna. Nikada nisam mislio da će pizdu od kelje biti tako dobara! Ova avantura mi je dala novu perspektivu i otvorila mi oči za nove mogućnosti. Hvala svima koji su podržali ovaj pothvat i želim nastaviti istraživati nove stvari u budućnosti."

 

Sastojci:

 

4 komada pizde od kelje

4 šalice mljevene paprike

1 šalica fino nasjeckanog peršinovog lista

1 šalica nasjeckanog luka

1 šalica nasjeckanog češnjaka

4 žlice maslaca

2 žlice ulja

1 žličica soli

½ žličice papra

Priprema:

 

Na velikoj tavi zagrijte ulje i maslac.

Dodajte pizdu i pržite je dok ne dobije zlatno smeđu boju, oko 3-4 minute na svakoj strani.

Uklonite pizdu sa tave i ostavite je da se odmori.

U istoj tavi dodajte luk, češnjak, i peršin. Dinstajte ih dok ne postanu mekani, oko 3-4 minute.

Dodajte mljevenu kelju, sol i papar. Dinstajte ih zajedno još 3-4 minute.

Vratite pizdu na tavu i prelijte je vinom. Kuvajte ih zajedno oko 10 minuta na srednjoj temperaturi.

Poslužite pizdu od kelje toplu i uživajte u venecijanskom ukusu!

Nadam se da ćete uživati u ovom jelu koliko i ja!

OZNAKE njam njam lipo mmmmmm
S.Pavlić

Uredništvo: Članci se temelje na našim subjektivnim mišljenjima i znanjima izvedenim iz interneta. Treba imati na umu da način rada može biti različit i ovisi o individualnoj predispoziciji osobe. Svi zahtjevi, statistika, citati ili druge metode prezentacije proizvoda moraju se potvrditi kod proizvođača, dobavljača ili zainteresirane treće strane prije kupnje. Nastojimo osigurati istodobne informacije o ovoj web lokaciji i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za neprikladnu upotrebu informacija na ovoj web stranici. Ako smatrate da su informacije netočne, kontaktirajte nas kako bismo ažurirali podatke.


Kontaktirajte nas: ne.seri@ruzinapress.com

POPULARNE KATEGORIJE

Vijesti
1079
Informacije
1970
Turizam
2499
Društvo
2250
Kultura
1730
Politika
1265
© 2024 | Ruzinapress
Impressum