17.04.2024
kurcu sviri tancaj mede

Tko pjeva zlo ne misli? - Nekonvencijalna ideja Mjesnog odbora Tisno

Objavio S.Pavlić - 06.02.2023

  2001
Tko pjeva zlo ne misli? - Nekonvencijalna ideja Mjesnog odbora Tisno

- Mjesni odbor Općine Tisno odlučio je pokrenuti nešto novo i kreativno kako bi javnost upozorio na nepravilnosti u radu općinske uprave. Njihov plan je osnivanje benda koji će putem svojih pjesama informirati javnost i davati konstruktivne ideje za rješenje problema.

Članovi Mjesnog odbora smatraju da pjesma može biti snažno oruđe za promjenu i da će ovim putem lakše privući pozornost javnosti na probleme koji se javljaju u radu općine. Osnivači benda su članovi Mjesnog odbora koji su se zajedno sa željom za promjenom okupili oko zajedničkog cilja.

 

'Želimo pokazati da se ne moramo samo žaliti na probleme, već i aktivno sudjelovati u rješavanju istih. Pjesma je snažno oruđe koje može učiniti veliku razliku, a kroz bend želimo javnost upozoriti na probleme i davati konkretne prijedloge za njihovo rješavanje', rekao je predsjednik Mjesnog odbora, Nikola Novak.

 

Bend će se okušati u različitim žanrovima, no sve pjesme će imati jedinstvenu temu - upozoravanje na probleme i poticanje javnosti na rješavanje istih. Nastupi benda planirani su na različitim javnim događanjima u Općini Tisno, a svi zainteresirani pozvani su prisustvovati i podržati njihovu inicijativu.

 

Ovo je novi i kreativan način da se problemi rješavaju zajedničkim snagama i da se pokazuje da se stvari mogu promijeniti ako se uključimo i sudjelujemo. Mjesni odbor nada se da će ovim putem postići željene rezultate i potaknuti javnost na aktivno sudjelovanje u rješavanju problema u Općini Tisno."

OZNAKE kurcu sviri tancaj mede
S.Pavlić

Uredništvo: Članci se temelje na našim subjektivnim mišljenjima i znanjima izvedenim iz interneta. Treba imati na umu da način rada može biti različit i ovisi o individualnoj predispoziciji osobe. Svi zahtjevi, statistika, citati ili druge metode prezentacije proizvoda moraju se potvrditi kod proizvođača, dobavljača ili zainteresirane treće strane prije kupnje. Nastojimo osigurati istodobne informacije o ovoj web lokaciji i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za neprikladnu upotrebu informacija na ovoj web stranici. Ako smatrate da su informacije netočne, kontaktirajte nas kako bismo ažurirali podatke.


Kontaktirajte nas: ne.seri@ruzinapress.com

POPULARNE KATEGORIJE

Društvo
661
Informacije
2116
Vijesti
1180
Politika
592
Turizam
883
Kultura
2459
© 2024 | Ruzinapress
Impressum