17.04.2024
bale dane filipini euro neuro

Euro neuro? - Mjenjačnica Silver po svom

Objavio S.Pavlić - 01.02.2023

  1607
Euro neuro? - Mjenjačnica Silver po svom

U Tisnom, lokalna mjenjačnica "Silver" neće zatvoriti vrata nakon što Hrvatska pređe na euro kao službenu valutu. Upravo suprotno, ova popularna mjenjačnica namjerava nastaviti poslovati i pružati uslugu mjenjanja eura u eure za one koji to žele.

 

Vlasnik mjenjačnice, gospodin Denis Obratov, izjavio je da njegova mjenjačnica uvijek pruža svojim klijentima najbolju moguću uslugu i da će to i dalje činiti, bez obzira na valutu u kojoj se transakcije obavljaju. "Mi smo tu da pomognemo našim klijentima, bilo da žele mijenjati novac ili potražiti informacije o valuti", rekao je gospodin Obratov.

Unatoč činjenici da će mnogi dućani i trgovine u Hrvatskoj primati samo euro, mjenjačnica Silver namjerava nastaviti nuditi uslugu mjenjanja eura u eure za one koji to žele ili im je potrebno za poslove u inozemstvu. Gospodin Obratov ističe da će njegova mjenjačnica uvijek biti tu da pruži svojim klijentima sigurnu i pouzdanu uslugu, bez obzira na valutu.

Tisno i okolna područja su poznata po svojim turističkim atrakcijama, a mjenjačnica Silver je jedna od najpoznatijih u gradu. Njena spremnost da nastavi pružati usluge i nakon prelaska Hrvatske na euro, samo potvrđuje njeno dugogodišnje angažiranje u zadovoljstvu svojih klijenata.

Uz to, mjenjačnica Silver također pruža usluge tečajnih lista, upravljanja deviznim računima i online usluga za klijente iz inozemstva, što čini ovu mjenjačnicu još atraktivnijom za one koji traže kvalitetne usluge u području mjenjanja novca.

Ukratko, mjenjačnica Silver u Tisnom nastavlja pružati svojim klijentima usluge mjenjanja novca, čak i nakon što je Hrvatska uvela euro kao svoju službenu valutu.

OZNAKE bale dane filipini euro neuro
S.Pavlić

Uredništvo: Članci se temelje na našim subjektivnim mišljenjima i znanjima izvedenim iz interneta. Treba imati na umu da način rada može biti različit i ovisi o individualnoj predispoziciji osobe. Svi zahtjevi, statistika, citati ili druge metode prezentacije proizvoda moraju se potvrditi kod proizvođača, dobavljača ili zainteresirane treće strane prije kupnje. Nastojimo osigurati istodobne informacije o ovoj web lokaciji i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za neprikladnu upotrebu informacija na ovoj web stranici. Ako smatrate da su informacije netočne, kontaktirajte nas kako bismo ažurirali podatke.


Kontaktirajte nas: ne.seri@ruzinapress.com

POPULARNE KATEGORIJE

Društvo
2115
Turizam
1738
Informacije
527
Vijesti
2021
Politika
1636
Kultura
1181
© 2024 | Ruzinapress
Impressum