17.04.2024
masturbiranje sex bez zaštite felacio footfetish

U župnom dvoru o zdravstvenom odgoju. - Javna tribina u Tisnom

Objavio S.Pavlić - 06.02.2023

  564
U župnom dvoru o zdravstvenom odgoju. - Javna tribina u Tisnom

U Tisnom je ovih dana organizirana javna tribina na temu "Zdravstveni odgoj i drugi sekularni trendovi". Domaćin tribine bio je don Lazar Čibarić, a gosti predavači bili su predsjednik KUD-a Hartić Željko Veldić, trener veslanja Dražen Babić, kuharski šef Slaven Stegić i profesorica kemije Tereza Ćuzela Papata.

Tribina je privukla veliku pažnju stanovnika Tisnog, koji su željeli čuti mišljenja stručnjaka o aktualnim temama. Don Lazar Čibarić je u svom uvodnom obraćanju istaknuo važnost zdravstvenog odgoja i potrebu za redovitim diskusijama na tu temu.

Predsjednik KUD-a Hartić Željko Veldić govorio je o ulozi kulturno-umjetničkih događaja u društvu i njihovoj ulozi u promicanju zdravog življenja i zdravstvenog odgoja. Trener veslanja Dražen Babić istaknuo je važnost tjelesne aktivnosti za zdravlje i mentalno zdravlje, dok je kuharski šef Slaven Stegić govorio o ulozi pravilne prehrane u zdravlju.

Profesorica kemije Tereza Ćuzela Papata podijelila je svoja iskustva o učenju o zdravlju u školama i važnosti edukacije o zdravlju. Svi su se složili da je potrebno više pažnje posvetiti zdravstvenom odgoju i da su javne tribine poput ove ključne za stvaranje svijesti o važnosti zdravlja.

Posjetitelji su izrazili zadovoljstvo tribinom i hvalili organizatore na izboru teme i gostiju predavača. Mnogi su izjavili da su tribina i njeni predavači potaknuli njihovo razmišljanje o zdravlju i da će poduzeti korake kako bi poboljšali svoje zdravlje.

Ova tribina bila je odličan način da se razgovori o važnosti zdravlja i zdravstvenog odgoja jer je omogućila stručnjacima i javnosti da steknu nova znanja i razmijene mišljenja o aktualnim problemima u ovom području."

OZNAKE masturbiranje sex bez zaštite felacio footfetish
S.Pavlić

Uredništvo: Članci se temelje na našim subjektivnim mišljenjima i znanjima izvedenim iz interneta. Treba imati na umu da način rada može biti različit i ovisi o individualnoj predispoziciji osobe. Svi zahtjevi, statistika, citati ili druge metode prezentacije proizvoda moraju se potvrditi kod proizvođača, dobavljača ili zainteresirane treće strane prije kupnje. Nastojimo osigurati istodobne informacije o ovoj web lokaciji i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za neprikladnu upotrebu informacija na ovoj web stranici. Ako smatrate da su informacije netočne, kontaktirajte nas kako bismo ažurirali podatke.


Kontaktirajte nas: ne.seri@ruzinapress.com

POPULARNE KATEGORIJE

Informacije
1550
Politika
1587
Kultura
2414
Vijesti
2382
Turizam
2081
Društvo
1078
© 2024 | Ruzinapress
Impressum