17.04.2024
kurbe kurnati serijalna poligamija izolaaacija

U Murteru radionica o zaštiti zapečačene morske baštine

Objavio S.Pavlić - 06.02.2023

  412
U Murteru radionica o zaštiti zapečačene morske baštine

U Društvenom centru Jedro u Murteru, uskoro će se održati radionica na temu "Kurbe, pare, mađioničari, nestajuće jahte". Ova radionica, organizirana u suradnji s lokalnim udruženjem za zaštitu morske baštine, fokusirat će se na problematiku nestajanja jahti u regiji i učinke toga na morsku okolinu i ekonomiju.

 

Suvremeni svijet je prepun prevara i lažnih obećanja, a ovaj koncept će se tijekom radionice detaljnije analizirati kroz prizmu trgovine jahtama. Učesnici će imati priliku upoznati se s ključnim čimbenicima koji doprinose nestajanju jahti, uključujući nezakonite radnje i prevare. Također će se raspravljati o utjecaju ovog problema na morsku okolinu i lokalnu ekonomiju.

 

Radionica će pružiti priliku za razmjenu mišljenja i iskustava, te će okupiti stručnjake iz područja pomorstva, zaštite okoliša i ekonomije. Cilj radionice je podizanje svijesti o ovom problemu, kao i poticanje akcije za zaštitu morske baštine.

 

Uključite se u diskusiju i sudjelujte u razvoju strategija za zaštitu morske baštine. Radionica "Kurbe, pare, mađioničari, nestajuće jahte" održat će se u Društvenom centru Jedro u Murteru i bit će prilika za sve zainteresirane da se upoznaju s ovim važnim pitanjem.

OZNAKE kurbe kurnati serijalna poligamija izolaaacija
S.Pavlić

Uredništvo: Članci se temelje na našim subjektivnim mišljenjima i znanjima izvedenim iz interneta. Treba imati na umu da način rada može biti različit i ovisi o individualnoj predispoziciji osobe. Svi zahtjevi, statistika, citati ili druge metode prezentacije proizvoda moraju se potvrditi kod proizvođača, dobavljača ili zainteresirane treće strane prije kupnje. Nastojimo osigurati istodobne informacije o ovoj web lokaciji i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za neprikladnu upotrebu informacija na ovoj web stranici. Ako smatrate da su informacije netočne, kontaktirajte nas kako bismo ažurirali podatke.


Kontaktirajte nas: ne.seri@ruzinapress.com

POPULARNE KATEGORIJE

Turizam
1825
Informacije
1791
Društvo
1831
Kultura
2188
Vijesti
703
Politika
1659
© 2024 | Ruzinapress
Impressum