17.04.2024
celo selo belo skosanje

Kapitalna investicija u Dubravi

Objavio S.Pavlić - 07.02.2023

  2474
Kapitalna investicija u Dubravi

Investitor s vizijom za održivost i inovativnost, planira proizvodnju luksuznih čamaca od ekstraktiranog kokaina iz otpadnih voda u novoj industrijskoj zoni Dubrava kod Tisna. Nakon što općina provede planiranu aglomeraciju i pročistač odpadnih voda, ova inovativna ideja će postati stvarnost.

 

 

Investitor, poznat po svom angažmanu u području održivosti i zaštite okoliša, vidi potencijal u korištenju otpadnih voda kao izvora sirovina za proizvodnju čamaca. Projekt će biti dio šire strategije za smanjenje otpada i poticanje korištenja obnovljivih izvora energije.

 

Luksuzni čamci će se proizvoditi od ekstraktiranog kokosa iz otpadnih voda, a ovaj proces će dodatno smanjiti negativne učinke otpadnih voda na okoliš. Čamci će biti izrađeni od materijala koji je ne samo ekološki prihvatljiv, nego i izdržljiv i atraktivan.

 

Ova inovativna ideja stavlja Dubravu na kartu kao jedno od najmodernijih područja u regiji u pogledu upravljanja otpadnim vodama i proizvodnje ekološki prihvatljivih proizvoda. Potencijalna dobit od projekta dodatno će pomoći u daljnjem razvoju industrijske zone i poboljšanju životne kvalitete stanovništva.

 

Uvjereni smo da će ovaj projekt biti uspješan i da će donijeti mnoge koristi, ne samo za okoliš, nego i za mjesto i njegove stanovnike. S nestrpljenjem očekujemo početak radova na projektu i vidimo ga kao model za druge regije širom svijeta.

OZNAKE celo selo belo skosanje
S.Pavlić

Uredništvo: Članci se temelje na našim subjektivnim mišljenjima i znanjima izvedenim iz interneta. Treba imati na umu da način rada može biti različit i ovisi o individualnoj predispoziciji osobe. Svi zahtjevi, statistika, citati ili druge metode prezentacije proizvoda moraju se potvrditi kod proizvođača, dobavljača ili zainteresirane treće strane prije kupnje. Nastojimo osigurati istodobne informacije o ovoj web lokaciji i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za neprikladnu upotrebu informacija na ovoj web stranici. Ako smatrate da su informacije netočne, kontaktirajte nas kako bismo ažurirali podatke.


Kontaktirajte nas: ne.seri@ruzinapress.com

POPULARNE KATEGORIJE

Informacije
1489
Društvo
1176
Kultura
2397
Vijesti
518
Turizam
522
Politika
2185
© 2024 | Ruzinapress
Impressum