17.04.2024
rat kina kiki fiki belakušić šulje

"Dođi u Kinu, dobit ćeš kamenom škinu!" - Diplomatski skandal u Tisnom

Objavio S.Pavlić - 05.02.2023

  698
"Dođi u Kinu, dobit ćeš kamenom škinu!" - Diplomatski skandal u Tisnom

Tisno, Hrvatska - Načelnik Općine Tisno, Kristijan Jareb, danas je objavio da se pridružuje stavovima predsjednika Republike Hrvatske, Zorana Milanovića, te je najavio radikalan potez izdvajanja Rata, narodno poznatog kao "Mala Kina", iz Republike Hrvatske i pripojenje Kini.

 

Jareb je u svom obraćanju javnosti izjavio da se odlučio na ovaj potez zbog kolektivnih napora Zapada da okonča Rat, te da kao Ratarski čovjek neće dopustiti da ga SAD i Velika Britanija uvuku u zatiranje svega Ratarskog. Stoga je, prema njegovim riječima, odlučio pripojiti svoju zajednicu "starijoj sestri" NR Kini.

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj posjetio je Tisno kako bi potpisao sporazum o ujedinjenju između Rata i Kine. Ova izjava načelnika Jareba izazvala je burne reakcije u javnosti, a neki kritičari smatraju da bi ovaj potez mogao dovesti do političke nestabilnosti u regiji.

Međutim, Jareb se drži svog stava i naglašava da će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi zaštitio svoju zajednicu i njihove interese. "Kao načelnik, moj prioritet je zaštita interesa mojih građana i zajednice. Ova odluka je u skladu s tim i vjerujem da će donijeti boljitak za našu zajednicu u budućnosti", izjavio je Jareb.

Istovremeno, hrvatske vlasti i diplomatska zajednica uvelike su šokirani zbog ovog poteza, te se očekuju daljnje reakcije u narednim danima.

OZNAKE rat kina kiki fiki belakušić šulje
S.Pavlić

Uredništvo: Članci se temelje na našim subjektivnim mišljenjima i znanjima izvedenim iz interneta. Treba imati na umu da način rada može biti različit i ovisi o individualnoj predispoziciji osobe. Svi zahtjevi, statistika, citati ili druge metode prezentacije proizvoda moraju se potvrditi kod proizvođača, dobavljača ili zainteresirane treće strane prije kupnje. Nastojimo osigurati istodobne informacije o ovoj web lokaciji i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za neprikladnu upotrebu informacija na ovoj web stranici. Ako smatrate da su informacije netočne, kontaktirajte nas kako bismo ažurirali podatke.


Kontaktirajte nas: ne.seri@ruzinapress.com

POPULARNE KATEGORIJE

Vijesti
2543
Turizam
355
Politika
2029
Kultura
1013
Informacije
974
Društvo
629
© 2024 | Ruzinapress
Impressum