17.04.2024
nova snaga nova energija

Intervju s načelnikom Jarebom uoči nadolazećih poklad.

Objavio S.Pavlić - 14.02.2023

  2378
Intervju s načelnikom Jarebom uoči nadolazećih poklad.

Dobar dan, načelniče Jareb. Kako ste danas?

Dobar dan gospon Srboslav. Hvala na pitanju, ja sam fantastično. Uvijek mi je radost razgovarati s medijima.

Želio sam vas pitati o nedavnim vijestima da će Općina Tisno postati jedna od najprijateljskijih LGBTQ destinacija u Hrvatskoj.

Uvijek se trudimo da se  svatko osjeća dobrodošlo ovdje u Tisnome, čak i... (pauzira) oni koji su drugačiji.

Dakle, koje mjere će te poduzeti da osigurate da se LGBTQ zajednica osjeća dobrodošlo i sigurno u Tisnome?

Pa, pogledajmo (uzdiše). Postavit ćemo dugine zastave na svakom uglu ulica, instalirat ćemo spolnoneutralne toalete u svim javnim zgradama i čak planiramo organizirati mjesečno natjecanje u  „drag queenu“ na Rudini. Što bi više još mogli poželjeti?

Što nam možete reči o nedavnom otkriću gospine krune u Jezerima, te homosapiensa i neandertalaca u Tisnome?

U svezi gospine krune neznam puno zasad, to ćete morati upitati predsjednika Općinskog vijeća.

Što se tiće Homosapiensa, to je dominantna vrsta u Tisnome. Poznati su po svojoj naprednoj inteligenciji, ljubavi prema ispijanju piva, instagramu i sposobnosti da čine da njihov načelnik izgleda glupo u intervjuima.

A što se tiče neandertalaca?

Oh, neandertalci. To su tipični prahistorijski spiljski ljudi koji uglavnom borave u caffe baru „Cave“.Ali pošto su oni apokladni o njima ćemo nekom drugom prilikom.

Koje korake poduzimate da osigurate sigurnost i očuvanje ovih naših starih vrsta?

Sigurnost i očuvanje? Mislite li na osiguranje da neandertalci ne počnu udarati toljagama naše građane i homosapiensi ne počnu puštati cajke u svim satima noći? Mislim da ćemo ih zasad pustiti da se sami nose sa svojim nedaćama i nadati se najboljem. Na kraju krajeva evolucija će odraditi svoje.

Što mislite o životu nakon smrti i reinkarnaciji?

Hmm, dobro, dozvolite mi da razmislim. Oh, čekajte, ne moram razmišljati jer ipak sam ja načelnik pa stoga imam sve odgovore!

U redu onda, što mislite da se događa nakon smrti?

Pa, vrlo sam siguran da u mom slučaju postajem duh i da proganjam općinske vijećnike i uznemiravam općinske zaposlenike, naroćito onog direktora Ježinca. Svi će se sjećati mene kao velikog i moćnog načelnika Jareba.

A što se tiče reinkarnacije?

Pa, uvijek mi se sviđala ideja da se reinkarniram kao bogati i uspješni političar. Ali kad malo razmislim već imam takav život, pa zašto bih se mučio s reinkarnacijom (kaže s podsmijehom).

Dali općina ima plan obrane od eventualne invazije vanzemaljaca?

Drago mi je da ste me to pitali, volim biti intervjuiran o invaziji vanzemaljaca. Nije kao da imam nešto bolje za raditi.

Pa gospodine Pavlić, dosad sam mislio da nas štiti moj prijatelj ministar obrane, ali on ima velikih problema u zadnje vrijeme, tako da ćemo se morati osloniti na lokalne snage - karataški klub, DVD Tisno, Marina, D. Barića i coach Maggie.

Ulijeva sigurnost svakako. Hvala vam na svemu i za kraj što bi poručili našim mještanima?

Pa eto dragi moji,  ne budimo zlatna ribica slonovskog pamćenja, budimo jedna kritična masa bez skrupula jednakosti, jer ako izostavimo elemente populizma, šta nam preostaje, osim nedefiniranosti korespondencije s neistomišljenicima.

Ukratko budi živ, ne češi se doli, pazi da te ne uvati most i ne parkiraj isprid Fine.

Zato držimo se parole: stavi masku - baci dasku, obuci dres i čitaj RuzinuPress.

OZNAKE nova snaga nova energija
S.Pavlić

Uredništvo: Članci se temelje na našim subjektivnim mišljenjima i znanjima izvedenim iz interneta. Treba imati na umu da način rada može biti različit i ovisi o individualnoj predispoziciji osobe. Svi zahtjevi, statistika, citati ili druge metode prezentacije proizvoda moraju se potvrditi kod proizvođača, dobavljača ili zainteresirane treće strane prije kupnje. Nastojimo osigurati istodobne informacije o ovoj web lokaciji i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za neprikladnu upotrebu informacija na ovoj web stranici. Ako smatrate da su informacije netočne, kontaktirajte nas kako bismo ažurirali podatke.


Kontaktirajte nas: ne.seri@ruzinapress.com

POPULARNE KATEGORIJE

Društvo
1812
Kultura
853
Informacije
571
Politika
1419
Turizam
1342
Vijesti
614
© 2024 | Ruzinapress
Impressum