17.04.2024
izložba cave umjetnici ljubav valentinovo

Virtualnu izložbu povodom valentinova poklanja vam caffe bar Cave. Uživajte!

Objavio Ruzinapress - 14.02.2023

  1671

Dragi posjetitelji, dobrodošli na virtualnu izložbu slika lokalnog umjetnika koju sponzorira caffe bar Cave Tisno povodom Valentinova.

Ova neobična izložba predstavlja seriju portreta mušterija ovog kafića koji su poslužili kao modeli umjetniku. Ono što ovu izložbu čini jedinstvenom je način na koji su slike nastale - umjetnik je koristio račune za piće svojih modela kao platno za svoje slike. Što su računi veći, to su slike veće, što nam prikazuje koliko su neke mušterije bile vjerne kafiću.

Ljepota ovih slika je u oku promatrača, a svaka slika otkriva jedinstvenu priču o osobi koja ju je inspirirala. Ovo je poseban način na koji se Cave Tisno odlučio proslaviti Valentinovo i podržati lokalne umjetnike. Vlasnik kafića Cave Tisno je izrazio zadovoljstvo suradnjom s lokalnom umjetničkom zajednicom i ponosan je na to što podržava njihove projekte. Međutim, važno je napomenuti da ova izložba nije primjerena za mlađe od 18 godina.

Uživajte u ovoj jedinstvenoj izložbi i otkrijte priče koje stoje iza svake slike. Hvala vam što ste nas posjetili. Sretan Valentinovo!

OZNAKE izložba cave umjetnici ljubav valentinovo
Ruzinapress

Uredništvo: Članci se temelje na našim subjektivnim mišljenjima i znanjima izvedenim iz interneta. Treba imati na umu da način rada može biti različit i ovisi o individualnoj predispoziciji osobe. Svi zahtjevi, statistika, citati ili druge metode prezentacije proizvoda moraju se potvrditi kod proizvođača, dobavljača ili zainteresirane treće strane prije kupnje. Nastojimo osigurati istodobne informacije o ovoj web lokaciji i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za neprikladnu upotrebu informacija na ovoj web stranici. Ako smatrate da su informacije netočne, kontaktirajte nas kako bismo ažurirali podatke.


Kontaktirajte nas: ne.seri@ruzinapress.com

POPULARNE KATEGORIJE

Turizam
573
Društvo
643
Informacije
2520
Politika
2244
Kultura
2301
Vijesti
2474
© 2024 | Ruzinapress
Impressum