17.04.2024

Velika investicija u Tisnom. Sponzorirani članak

Objavio Ruzinapress - 30.11.-0001

  2340
Velika investicija u Tisnom. Sponzorirani članak

Domaći investitor Tonči Obratov i lokalna građevinska tvrtka Jerko iskopi d.o.o. uložit će velika sredstva u gradnju urbane vile sa stanovima u Tisnom. Radi se o investiciji koja će donijeti značajne promjene u turističkom i građevinskom sektoru ovog malog dalmatinskog grada.

 

Prema informacijama koje su nam dostupne, ova urbana vila sastojat će se od luksuznih stanova na samom rubu građevne zone u Tisnom, a njeni budući stanovnici će moći uživati u pogledu na šumu makije i građevnog frankenštajna u režiji d.o.o. Vitas. Stanovi su već unaprijed rasprodani, a njihovo useljenje planirano je do 2025. godine.

 

Investitor Tonči Obratov je izrazio veliko zadovoljstvo što će investirati u ovaj projekt u svom rodnom mjestu te naglasio da je ova investicija samo početak njegovih planova za daljnji razvoj ovog područja. "Drago mi je da ću svojim ulaganjem pomoći u razvoju turističke ponude u Tisnom te dati svoj doprinos daljnjem razvoju ovog područja. Planovi za buduće projekte već su u tijeku, a ova investicija je samo početak", izjavio je Obratov.

 

Građevinski radovi izvode se u skladu s najvišim standardima, a lokalna tvrtka Jerko iskopi d.o.o. zadužena je za njihovu provedbu. Njihov dugogodišnji rad i iskustvo na ovom području osiguravaju kvalitetu izvedbe radova te su stanovnici buduće urbane vile sigurni da će dobiti nekretninu vrhunske kvalitete.

 

Načelnik Tisnog je također izrazio zadovoljstvo ovom investicijom te naglasio da će to imati značajan utjecaj na gospodarstvo grada te će doprinijeti daljnjem razvoju turizma u ovom području.

 

Ova investicija je primjer kako domaći kapital može imati značajan utjecaj na gospodarski razvoj ovog područja. Vjerujemo da će to motivirati druge domaće investitore da ulažu u svoje rodne gradove te doprinose razvoju turizma i gospodarstva u Hrvatskoj.

OZNAKE
Ruzinapress

Uredništvo: Članci se temelje na našim subjektivnim mišljenjima i znanjima izvedenim iz interneta. Treba imati na umu da način rada može biti različit i ovisi o individualnoj predispoziciji osobe. Svi zahtjevi, statistika, citati ili druge metode prezentacije proizvoda moraju se potvrditi kod proizvođača, dobavljača ili zainteresirane treće strane prije kupnje. Nastojimo osigurati istodobne informacije o ovoj web lokaciji i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za neprikladnu upotrebu informacija na ovoj web stranici. Ako smatrate da su informacije netočne, kontaktirajte nas kako bismo ažurirali podatke.


Kontaktirajte nas: ne.seri@ruzinapress.com

POPULARNE KATEGORIJE

Kultura
1232
Društvo
2216
Vijesti
969
Politika
2506
Informacije
1017
Turizam
1634
© 2024 | Ruzinapress
Impressum